середу, 7 березня 2012 р.

Вшановуємо жінку - берегиню роду!

Напередодні Міжнародного жіночого дня щирі вітання зі святом і побажання линуть на адресу мам, бабусь, сестричок, вчителів, однокласниць.
     Урок української мови на тему "Жінка - берегиня роду", присвячений українським жінкам, провели Савова Раїса Іванівна і Олефіренко Наталія Михайлівна. Також були запрошені бібліотекарі школи Мельник Галина Федорівна та Коваленко Ольга Михайлівна.
     Мова йшла про жінок, чиїм життям ми маємо гордитися і захоплюватись. Згадали про сумну долю матерів воїнів-афганців Курнос Катерини Михайлівни і Грізан Галини Іванівни, з якими учні зустрічалися в середині лютого.
      Спогадами про колег-освітянок, які все життя "сіяли розумне, добре, вічне" Шульгіну Раїсу Володимирівну, Ропій Ольгу Федорівну, Плаксун Ніну Андріївну, Степанову Світлану Анатоліївну, Чалу Катерину Матвіївну поділилась Савова Р.І.
      Щирі слова звучали і у розповідях про матерів-героїнь та багатодітних матерів Парфьоненко Віру Василівну, Левадну Ніну Панасівну, Прокаєву Інну Петрівну, які виховали своїх дітей достойними громадянами і добрими людьми. 
     Бібліотекарі ілюстрували свої розповіді статтями з газети "Трудова слава" та фотографіями. Взагалі у нашій шкільній бібліотеці зібрано багатий матеріал про українських жінок для використання на уроках та у виховній роботі.
 












 

Немає коментарів:

Дописати коментар